Lær at mestre en rovfugl. Kom på falkonerkursus

 

Drømmer du om at mærke vingesuset, når en høg sætter af fra din arm? Eller styrken fra en falks klør, når den lander på din handske?
Så prøv vores falkonerkursus og få en unik oplevelse her på Bornholm med nogle af verdens største rovfugle.

 

Du kommer helt tæt på vores store rovfugle på dette kursus. Alt efter fuglenes dagsform flyver vi med høge, falke eller ugler. Du kommer til at stirre ind i en rovfugls frygtindgydende blik, lære fuglenes personlighed at kende og ikke mindst træner du med dem.
Vi begynder indendørs, hvor vi skal tilberede det foder, der skal bruges til flyvningerne. Så jo, du skal også hjælpe med at klargøre mus, rotter og måske endda en kanin.


Vi taler på forhånd om, hvordan man håndterer en rovfugl; hvad man må og ikke må, og vi gennemgår det udstyr, du skal bruge under træningen. Du får selvfølgelig også beskyttelsesudstyr på.
Derefter øver vi først indendørs i vores flyvehal. Her får du hurtigt en forståelse for samspillet med fuglen og bliver tryg ved den.


Så går vi udenfor og træner. Du bliver den bærende del af træningen af vores amerikanske harrishøg, som er en dygtig jæger – og ikke mindst en social fugl, så den har lyst komme helt tæt på dig.

Pris
1 kursist: 2000 kr
2 kursister på samme hold: 3000 kr.
Alt det praktiske
Falkonerkurset varer ca. 2 timer. Kurset ledes af en uddannet falkoner.


Alder: fra 13 år og op
Er du under 13, kan du prøve vores juniorkursus. 
Af hensyn til fuglene må du maks. have 2 tilskuere med.


Du kan også blive fotograferet af en professionel fotograf undervejs på kurset (skal tilkøbes).
Book dit falkonerkursus her 


Spørgsmål? Skriv til os på info@bornholmsrovfugleshow.dk eller ring til Louise på 96793037.

OBS: Kurset kan også købes som f.eks. en konfirmationsgave eller fødselsdagsgave. Skriv eller ring til os, så finder vi ud af det praktiske.