OVERNATNING I ØRNEREDEN PÅ ROVFUGLESHOWET

                      Overnatning på Bornholm                                                                   

         Inviter vennerne og familie med til denne unikke    ferieoplevelse med oplevelser og dyr og natur i centrum. 

 

Op til 8 personer og 2 småbørn

Som noget ganske nyt kan du nu komme ind i hjertet af Bornholms Rovfugleshow. Du kan med dine nærmeste bo i det store fantastiske stuehus hvor der er plads til ikke mindre end 10 personer men færre er selvfølgelig også muligt.
I kan fra terrassen sidde og nyde fuglene når de trænes i det fri af de dygtige dyrepassere. Derudover vil den smukkeste udsigt over mark og eng og skovens fugle og ikke mindst vores synet af Galloway kvæg kunne nydes.
Ved overnatning her får du tilgang til alle de shows du har lyst til at overværer og dermed muligheden for at opleve nogle af alle de forskellige dyr der findes på dyrenes evolutionære rejse. Heriblandt insekter, spindlere, krybdyr, fugle og pattedyr. Alle dyrene kan opleves til de forskellige shows. Dog kan vores klappe geder og får samt kaniner og Galloway kvæg besøges i deres anlæg fra 8-18 hver dag.
Hver dag er der også åbent i fuglestien hvor du kan dyste med familien om hver der bliver dagens fuglekonge. Legepladsen i det grønne er også åbent efter ønske.
Sidst men absolut ikke mindst giver overnatning her på stedet adgang til 1 x”Gå Tur med Rovfugle” for hele familien. Hvor du og dine nærmeste på første hånd lære at træne rovfuglene og kommer med bag kulissen.
OBS: Hvis du booker overnatning i vinterhalvåret vil showene være erstattet af privat tour til alle dyrene bag kulissen, og du får præcis lige så mange dyreoplevelser med hjem.

En eksklusiv Ørnerede

 

Dette unikke 2 plans hus med udsigt over mark og eng og delvist over vores store forevisningsplads hvor rovfuglene flyver hver eftermiddag, placere dig i hjertet af Bornholms Rovfugleshow.
Huset indeholder både køkken og badeværelser og dejligt store værelser og stuer. Huset er moderne istandsat med fokus på hygge og velvære og en fantastisk udsigt og nærvær med dine nærmeste.

Huset er på 220 kvm og hertil 2 terrasser og indeholder:
• 4 værelser. Alle værelser dobbeltsenge
• Alle værelser med dobbeltseng har tv og chromecast.
• Spisepladser 10 personer inde
• 2 x Badeværelse. 1 med bruseniche og 1 med bruseniche og badekar.
• Køkken med kogeplader og køleskab
• Grill på verandaen
• Stor indhegnet have
• Pejsestue
• Dagligstue med Tv og chromecast
• Stort Køkken all-rum