FAMILIEDAG 18/7

Familiedage på Bornholms Rovfugleshow

 

 

 

 

 

Pris:

120 kr for voksne

100 kr for seniore

70 kr for børn

Successen gentages!!!

Torsdag den 18/7 kan du komme med til den spændende familiedag på Bornholms Rovfugleshow.
Herved gentager Bornholms Rovfugleshow succesen fra sidste år, hvor mere end 2000 besøgende deltog i arrangementet.

Til familiedagen kan du møde repræsentanter fra forskellige bornholmske erhverv og foreninger, som vil præsentere dig for deres oplevelser.
Med denne familiedag ønsker Bornholms Rovfugleshow nemlig at skabe samspil mellem dyr, natur og mennesker og at give turister og lokale inspiration til ferie- og fritidsoplevelser på Bornholm
 

Oplevelser hele dagen
Familiedagen er åben hele dagen fra kl. 10.00-17.30 - med shows og formidling fra stedets egne folk og mange indbudte gæster.

Der er med andre ord boder med mad fra grill, salg af bornholmske naturprodukter samt frugt og grønt.

Og der er spændende aktiviteter for hele familien – som for eksempel ponytræk, hyrdehunde, agilityhunde, lerdueskydning, pile workshop, knivklub, biavlere, hobbydyr, chokolade workshop, rideopvisning, kaninopvisning, spejderaktiviteter,  og meget mere.

En dag med massevis af oplevelser!!!

 

Hvornår skal man komme?

Der er åbent hele dagen og man kan bare møde op. Men en del aktiviteter vil være programsat. Tidspunkter for programsatte aktiviteter vil fremgå af program på hjemmesiden.

De øvrige dage i ugen følger naturligvis sommerens program for shows – til dem som ønsker at koncentrere sig om rovfugle og den daglige formidling.