Ugleøje- sommernattens flyvere

På tre udvalgte tirsdage (17/7, 24/7, 31/7) i sommerferien er der mulighed for at opleve noget helt unikt!

4 forskellige ”eksperter” er gået sammen om at lave et eksklusivt og spændende nyt aftenarrangement i Sommerfugleparken. Falkonererne fra Bornholms Rovfugleshow, mesterkokken fra Stammershalle Badehotel, naturvejlederen og ikke mindst de gode folk fra Sommerfugleparken sætter under overskriften ”Ugleøje” et program sammen med oplevelser for alle sanser.

Husk at bestil billetter. Billetpris pr person er 285 kr.

 

Prærieugleunger

Så er 3 nye prærieugler snart klar til at komme ud og hilse på vores gæster. De har ingen navne endnu, så hvis du har en god ide så skriv et til os og vær med i lodtrækningen om et årskort til Bornholms Rovfugleshow. 

Pandora og Christian

Her ses vores dejlige havørnehun Pandora på 5 år, sammen med vores dygtige dyrepasser/falkonerelev Christian.

Højsæsonen igang

Såblev det juli, og nu går højsæsonen for alvor igang på Bornholms Rovfugleshow. I år har vi et stort antal nye og spændende fugle på, og man vil endda opleve unger fra vores egne fugle også. Ud over vores shows her på Bornholms Rovfugleshow, har vi også aften arrangementer som afholdes i samarbejde med Bornholms Sommerfuglepark. Der vil til dette være at opleve unikke oplevelser i sommerfugleparken, ugler på tæt hold og mad fra Danmarks bedte kok. Ring for nærmere besked, og billetbestilling til dette særarrangement.