Tristan

Dansk

Tristan er vores 6 år gammel Rødhalet Musvåge-han.

Vi fik ham, da han var 4 måneder gammel. Tristan er ud af et kuld på 3 unger, hvoraf to var hanner og en var hun. 

Tristan er klækket hos én af vores falkonerbekendtskaber. Vi har derfor haft fornøjelsen af, at følge ham fra han var helt lille. 

I og med at Tristan fik lov til at bo hos sine forældre til han var 4 måneder gammel, var han næsten voksen da vi overtog ham. Tristan er derfor en meget bestemt herre, der helst vil bestemme alt selv. Dette gjorde, at der gik en rum tid inden han og jeg blev gode venner. Tiden kom dog, hvor Tristan fandt ud af, at det var sjovere (og mere indbringende på madbudgettet) at samarbejde med mig. 

Siden er det blevet til mange dejlige ture i skoven. Tristan er en smule reserveret, men gør alt for et stykke saftigt kød. Når min kone og jeg går tur i den, nogen gange, uvejsomme skov, elsker han at følge os ubesværet fra trætop til trætop. 

Så snart jeg strækker min arm ud, går der dog ikke mange minutter, før end han har forladt de højere luftlag til fordel for den godbid, jeg har at tilbyde. 

Tristan er i dag, trods sit reserverede ydre, meget knyttet til mennesker, og har bestemt heller ingen problem med, at komme tæt på vores publikum.