Praktiske oplysninger

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, der kan være relevante at vide inden du besøger Bornholms Rovfugleshow.

Betalingskort
Det er muligt at betale med Visa dankort her på stedet. 

Færden på området
I området findes både klipper og søer. Klipperne kan være glatte i fugtigt vejr. Derfor gør vi opmærksom på at al færdsel på stedet er på eget ansvar.

Medbragt mad
Der er opstillede bænke udendørs på vores grund. Inden for vores åbningstid, er vores gæster mere end velkomne til at nyde deres medbragte mad. Dette under forudsætning af, at man rydder op efter sig.

Fotografering
Al privat fotografering tilladt.
Kommerciel fotografering kun tilladt ved forudgående aftale med Bornholms Rovfugleshow.

Private Shows
Der er på BornholmsRovfugleshow også mulighed for at booke privat arrangementer. Ønsker man en eksklusiv oplevelse alene med falkoneren og rovfuglene, er dette en enestående mulighed. Tilbudet kan benyttes af alle lige fra skoler til firmaer og familier.

Ring nærmere for pris.

Parkering
Der er gratis parkering til alle. Dog er pladsen ikke ubegrænset, så vi beder vores gæster tage hensyn.

Affald
Skrald i naturen ser grimt ud og så forurener det. Samtidig er der en risiko for, at det skræmmer vores fugle og dermed ødelægger showet.

Vi beder venligst vores gæster om at benytte de opsatte skraldespande.

Vejret
Vejret har som sådan ingen betydning for fuglene. De viser gerne hvad de kan, selv om det regner og blæser. Dog har vi en stor flot indendørs forevisningshal, som vi benytter i tilfælde af dårligt vejr.

Hunde
Hunde må gerne luftes før og efter forevisningen på parkeringspladsen, men må ikke tages med ind i vores bygninger og område. Vi henstiller til, at ejere selv rydder op efter deres hund, når den er blevet luftet.

Hunde må ikke medbringes på forevisningspladsen mens fuglene flyves, men er velkomne til at vente i bilen. Vi gør i den forbindelse opmærksom på, at temperaturen i bilerne kan blive farligt høje i sommervarmen. Sørg altid for at hunden har vand og at bilruderne et rullet lidt ned.

Souvenirs
Efter et spændende og sjov besøg hos Bornholms Rovfugleshow, skal du og din familie selvfølgelig også have mulighed for, at tage lidt ekstra med hjem ud over gode minder.

I vores butik kan du blandt andet købe postkort, billeder, bøger, t-shirts og m.m.

Cafe
Kom og besøg vores hyggelige Cafe. Vi kan tilbyde lækre kager, slik, is og sodavand - og selvfølgelig også kaffe og te.

Toiletter
Der er toiletfaciliteter på stedet.
Også handicap faciliteter og puslearrangement.