Pandora

 

Pandora kom til os på Bornholms Rovfugleshow sommeren 2007. Allerede hurtigt fandt vi ud af at, hun var en meget bestemt dame. 

Hun var kun 3 måneder gammel da vi fik hende, men vejede alligevel hele 5 kg. En ordentlig dame. Vi gik med det samme igang med træningen. De første par dage var hårde, da Pandora helst ville bestemme det hele selv. Men med udholdenhed og tålmodighed, fik vi vist hende at det er ok, at samarbejde med falkoneren. 

Man skal jo huske på at Pandora kom direkte fra sine forældre, så hun var slet ikke vandt til at have med mennesker at gøre. 

Men 4 dage gik og Pandora følte sig nu allerede tryk på handsken af falkoneren. Faktisk gik det meget hurtigere med hende end vi havde håbet på. Så allerede efter den første uge turde Pandora hoppe fra sin siddeplads over på vores handske. Herefter gik det stærkt. Vi fik hende udenfor og trænede videre med langline på. 

Allerede da vi havde haft hende i 3 uger var vi klar til at slippe hende helt frit for publikum. Meget tidligt i følge vores erfaring, men vi satsede. Og vi satsede rigtigt. Pandora tog publikum i en stiv arm, og ænsede dem slet ikke. 

I dag er Pandora en af de store stjerne, og dem der har været at se vores show, kan med sikkerhed nikke genkendende til at hun kommer meget tæt på.

Dansk