Loke

Loke er en stor gåsegrib på 8 kg. Den kom til stedet her i foråret 2007. På det tidspunkt var den 7 år gammel, og havde ikke været trænet i 5 år. Så det var som at begynde med en helt ung fugl- bortset fra at den havde viljen fra en voksen fugl. 

Inden historien går videre om Loke, er der nok lige et par ting der skal fastslås. Hele 2007, fortalte vi vores gæster at Loke var en 7 år gammel Gåsegrib han, men da vi kom til Februar 2008 lagde han altså et æg!!! Med dette sagt, tror jeg med sikkerhed at vi kan fastslå at det er en hun. Smil

På trods af alt det her, har det hele tiden været enormt spændende med Loke. Ingen af os havde prøvet at træne gribbe før, så vi var meget spændte da han kom til os. Men det gik heldigvis rigtig godt. I starten gik det lidt langsomt. Loke havde jo siddet i et voliere i 5 år, så han var meget overvældedet af den store verden vi præsenterede ham for. Jeg mener selvfølgelig hende..

Men heldigvis vænnede Loke sig til sit nye liv som Grib på Bornholms Rovfugleshow, og i dag er hun en del af showet her på stedet. Hun elsker at være blandt publikum, og publikum er også utrolig fascineret af hende.

Dansk
Art: