Aktiviteter

 

OMKRING DIT BESØG HER
 

Bornholms Rovfugleshow har rigtig meget at byde på. Det første der møder vores gæster, er selvfølgelig Bornholms enestående natur. Området omkring os byder på både vandløb, søer, klipper og en helt fantastisk udsigt.

I vores indendørs afdeling kan man i den hyggelige nyrenoverede cafe nyde kaffe, kage, is, og lidt godt til ganen. Vores flotte udstilling indeholder både billeder, informationstavler og udstillede genstande, og ikke mindst en stor udstilling af nordiske såvel som udenlandske udstoppede dyr.

Før showet er der åbent i formidlerhjørnet. hvor dyrepasseren fortæller om dyr og natur og og viser frem og indrager publikum.

Når tiden er inde går vi igang med showet, hvor falkoneren viser sine rovfugle frem. Der vil blive præsenteret flere forskellige fugle. Blandt andet ugler,falke,ørne og gribbe som flyver frit omkring og helt tæt på publikum. Hvis man er heldig, får man endda lov til at holde en rovfugl på hånden.

Hvis vejret er dårligt, har vi en indendørs flyvehal som vi går ind i og fremviser rovfuglene.

Efter showet er slut, går vi alle tilbage til udstillingen, hvor der vil være mulighed for at købe souvenirs og få en snak med falkoneren.

Efter showet vil der på udvalgte dage blive trænet Steppevaraner eftershowet hvor dyrepasseren forklare om udviklingen fra dino til fugl.

 

 

SKOLETJENESTE

Fra sæson 2012 og frem byder Bornholms Rovfugleshow nu på Skoletjeneste for vores skoleklasser, og andre hold på besøg her.

Skoletjeneste materialet er udviklet ud fra lærenes pædagogiske læringsplaner, og indeholder retningslinier til læren der gør det muligt at arbejde med materialet både før under og efter besøget her på Bornholms Rovfugleshow. Til de unikke skoleshows, vil eleverne få mange hands on oplevelser og enestående oplevelser med fuglene. Under besøget vil eleverne lære om dyrenes biologi, foder, m.m

Skoletjenesten henvender sig til alle aldersgrupper. Vi tilpasser det til de forskellige klassetrin.

Ring på 96793037 hvis du ønsker mere info.
 

​Familiedage.

​Igen i 2018 holder vi familiedage på Bornholms Rovfugleshow. Dage med heldagsåbent og et væld af aktiviteter , underholdning, mad og workshops. Kom og vær med den 8/7-18 og 15/7-18. 

En fantastisk dag med god stemning, plads til at lære, nyde og hygge sig. 

 

​Børneaktivitetsdage.

​Den 30/6-18 og 28/7-18 samt 18/8-18 holder vi børneaktivitetsdage hvor man kan være med hvis man er mellem 5-13 år. vi har da fokus på rovfugle, dyr og natur og unikke oplevelse  og lærdom mens vi har det sjovt. 

Nogle dejlige dage for vores mindste gæster.