Året der gik

Året er jo ikke helt slut endnu men det nærmer sig. 

Det var Rovfugleshowets 11 sæson med shows her på Bornholm. Vi kan kigge tilbage på en masse gode oplevelser, glade gæster, fantastiske fugle, byggerier og nye tiltag. 

Det har igen i år, som de andre år været en fantastisk rejse der har givet mange smil på læberne både hos os og vores gæster. 

I år er noget ganske andet særligt sket. Nærmere bestemt den 7/12-2017. På denne dag blev der i folketinget stemt ja til lovforslag L81, som praktisk vil betyde at vi i fremtiden vil få mulighed for at drive falkejagt i Danmark.

Vi er meget spændt på hvad der nærmere bestemt vil betyde for os her på stedet men vi ved at vi i fremtiden vil kunne tage på jagt med vores fugle og vi GLÆDER os.

Derudover er der i år flyttet en ny type ørn ind på stedet og det går rigtig godt med hende. Vi glæder os til at hun næste år skal vise sine egenskaber for vores gæster til vores shows.

Sidst men ikke mindst skal jeg lige kort gøre opmærksom på næste års ekstra tiltag som er Børneaktivitetsdagene og Familiedagene. I kan se nærmere om dem her på siden løbende. 

Herfra ønsker vi jer alle en glædelig jul og godt nytår.