Familiedagene kommer igen i år.

 Successen gentages!!!

Torsdag den 3.juli og torsdag den 10. juli kan du komme med til 2 spændende familiedage på Bornholms Rovfugleshow.
Herved gentager Bornholms Rovfugleshow succesen fra sidste år, hvor mere end 2000 besøgende deltog i arrangementet.

Til familiedagene kan du møde repræsentanter fra forskellige bornholmske erhverv og foreninger, som vil præsentere dig for deres oplevelser.
Med de 2 familiedage ønsker Bornholms Rovfugleshow nemlig at skabe samspil mellem natur og mennesker og at give turister og lokale inspiration til ferie- og fritidsoplevelser på Bornholm
 

Oplevelser hele dagen
De to Familiedage er der åbent hele dagen fra kl. 10.00-17.30 - med shows og formidling fra stedets egne folk og mange indbudte gæster.

Der er med andre ord boder med mad fra grill, salg af bornholmske naturprodukter samt frugt og grønt.

Og der er spændende aktiviteter for hele familien – som for eksempel ponytræk, hyrdehunde, agilityhunde, lerdueskydning, pile workshop, knivklub, biavlere, hobbydyr, naturmateriale-dukke-workshop, spejderaktiviteter, fortælling om vilde urter og meget mere.

To dage med massevis af oplevelser!!!

 

Sommer, shows og søde unger

Så er det sommer og vi skruer som altid op for flere shows på programmet. Det har været et rigtig travlt forår med stor fremgang i skoletjenesten og mange flere bookinger!!

Fuglene har haft travlt med reder og æg- og der er nu gang i opfostringen af nye rovfugle. Vi har også købt en ny fugl- nemlig en unge af Virginia Hornugle. Den bedårende dunboldt har allerede indtaget showscenen og har fremkaldt mange - ihhhh, åhhhh, nåååå. Nu skal den bare trænes op til at flyve til falkoneren.

En som også er lært godt op er vores dyrepasser Marie Louise som sluttede af med et flot 12 tal, og som vi nu er meget stolte af at have fastansat som dyrepasser, falkoner og formidler her på stedet.

Hele bygningskomplekset er malet og klar til sæsonen og der er nu indrettet et særligt formidler hjørne. her vil der være forskellige aktiviteter og formidlinge fra stedets dyrepassere og naturvejleder. Så her kommer du ikke i skammekrogen hvios du spørger, piller og røre, men du kan derimod gå i spørgehjørnet og blive en aktiv del af det hel og på underholdende vis få en fed "hands on" oplevelse.