P4, Rovfugleshowet og Danmarksindsamlingen

I 2013 havde vi 20268 gæster. Det var helt perfekt synes vi, og vi er sikke på at alle disse mennesker hellere end gerne vil være med til at give en donation til Danmarksindsamlingen.

Derfor donere vi 1 kr pr person der kom og besøgte os sidste år.

Det vil sige at i morgen når Radioværterne Sten kure og Keld Olsen tager herfra, går de herfra med over 20.000 kr de kan lægge i puljen til "Når mor mangler".

De 2 værter kommer tilgengæld ud og giver en hånd med i det daglige arbejde her på stedet. Og alt dette og mere til kan du høre i morgen på: www.dr.dk/p4bornholm/p4bornholm-morgen

 

Jubiiiii, så er det snart.

Kun lidt over 2 måneder til vi igen går igang med shows her på Bornholms Rovfugleshow.

Vi glæder os¨så meget.

Allerede nu ved vi at vi i år stiller op med et super stærkt team af rigtige dygtige falkonere, dyrepasser, formidlere og øvrigt personale. Så skønt.

Fuglene ved ikke at det stadig er vinter. Flere af dem er ved at får forårsfornemmelser og er så småt begyndt med redeaktiviteter. Vi håber dog de venter lidt endnu, så der ikke sker noget med æggene, hvis frosten skulle dukke op.

Sæsonen byder igen i år på overraskelser og vores nu igansgsatte tradition med familiedage den i år ligger den 3/7 og 10/7.

Skoletjenesten blomstre også, og sidste år startede vi uofficelt op med tilbud til grupper med ældre elver end 5-8 klasse som vi før mest henvendte sig til. Nu har vi tilbud der kan tilpasses helt op til Gym, Hf niveau.

Som noget nyt bliver" begynder falkoner kurser" skudt igang. De henvender sig til alle der har interesse for rovfugle og natur. Kursernes bærende element er selvfølgelig håndteringen og kontakten med rovfuglene, men også demonstration og undervisning i hvad det kræver at have sin egen rovfugl.

Igen i år starter vi med gratis shows for Bornholms vuggestuer, børnehaver og dagplejere. Det bliver i ugerne 11, 12 og 13. Så her skal man snarest fatte røret og få booket en tid. Der er rift om pladserne som altd.

Vi glæder os

Louise, Martin og alle de andre fuglenørder.